Referenties

Website Timmerwerken Jeffrey

Zelfstandig timmerman Jeffrey, levert maatwerk voor jouw project.

Aankoop Professionele Hardware

Barbara Veroeveren ging op zoek naar de juiste laptop voor haar werk als anesthesist. Digital Taylor bood advies en verzorgde de volledige installatie. 

Lees de review ×
“Ik had advies gevraagd aan Digital Taylor over de aankoop van een nieuwe laptop en hulp bij de installatie ervan. Ik kreeg een snelle en duidelijke service.

Ik ken Alistair Taylor via het Jan Yperman Ziekenhuis.
Hij heeft me in het verleden al goed geholpen als informaticus daar. Alistair heeft steeds een duidelijk antwoord op mijn (stomme) vragen. Het is ook gemakkelijk dat hij aan huis komt om je te helpen, en dat wanneer het voor mij past. Ik zou Digital Taylor zeker aanraden."

Barbara Veroeveren, anesthesist bij het Jan Yperman Ziekenhuis

Website Les Pieds AU Coeur a Liz

Voetreflexologie om via je voeten de rust te vinden in je lijf.

Website Heelkunde en Urologie Ieper

De groepheelkunde van het Jan Yperman Ziekenhuis informeert je via hun website.

Website Intenso

Naar een diepere ontspanning brengen, dichter bij jezelf, dat is de doel van Intenso.

Nieuwe Laptop en installatie

"Eindelijk hulp in mensentaal. " Jean is blij met zijn nieuwe laptop en de vriendelijk service.

Lees de review ×
Ik ben niet altijd meer mee met alle nieuwe technologieën. Voor mij is het niet vanzelfsprekend om een nieuwe laptop te kopen en al het nodige te installeren. Ik weet niet waar ik alle programma’s moet halen, hoe ik die moet klaarzetten voor gebruik en ook niet hoe ik mijn anti-virus in orde moet brengen.

Via via kwam ik bij Alistair van Digital Taylor terecht. Hij is naar ons thuis gekomen om te vragen waarvoor ik een laptop wens te gebruiken en om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor mijn budget. Hij verzorgde de aankoop en kwam alles installeren. Hij nam uitgebreid zijn tijd om me de nodige instructies te geven, en dat in mensentaal. Alistair keek niet op één minuut en ik kan hem nog altijd bellen als ik iets ben vergeten. Topservice!”

– Jean

Installatie tablet en uitleg

Marie-Louise kreeg bij haar abonnement op de krant een tablet cadeau. Ze contacteerde Digital Taylor om de tablet gebruiksklaar te maken.

Lees de review ×
"We kregen bij het abonnement van onze krant een tablet cadeau. Via de kinderen hadden we vernomen dat we hier heel wat mee konden doen. Wat me interesseerde waren de chat-applicaties, het nieuws, weerapps, mijn email, maar ook Netflix, Disney+ voor de kleinkinderen en de app van onze televisie. Onze kinderen hebben al een druk leven en we willen hen niet te veel lastig vallen.

Daarom contacteerden we Alistair van Digital Taylor. Hij kwam aan huis om mijn tablet in orde te brengen en alle applicaties gebruiksklaar te maken. Hij bestelde ook een Chromecast voor ons en nu kan ik vanuit mijn zetel alles ‘casten’ naar onze televisie. Het is echt heel gemakkelijk. Alistair heeft alles heel geduldig uitgelegd en was heel vriendelijk. Ik zou hem zeker nog contacteren moest het nodig zijn.”

– Marie-Louise

Website Surplace

Surplace groeide al snel uit tot een praktijk waar meer dan alleen aan sportverzorging wordt gedaan. Ook alles rond sportmassages, sporttaping en topsportstretching.

Website Hartcentrum Ieper

Een nieuwe website voor de cardiologen van het Jan Yperman Ziekenhuis.

Lees hun review ×
“We wilden een gepersonaliseerde website laten maken voor onze dienst cardiologie in Ieper. Kennissen raadden ons Digital Taylor aan.

De samenwerking was “spot on”: Alistair luisterde zeer goed naar onze wensen en er werd een duidelijke planning afgesproken die te allen tijde werd gerespecteerd.

De meerwaarde van Digital Taylor is de persoonlijke en directe aanpak; geen tussenpersonen. Daarnaast zorgde Alistair, als hobbyfotograaf, voor fantastisch beeldmateriaal.

Dit alles resulteerde in een moderne, frisse website, die vlot toegankelijk en overzichtelijk is. Ook belangrijk te vermelden is zijn correcte dienst na verkoop. Wat ons betreft een aanrader!”

-Jan De Keyser, cardioloog bij het Jan Yperman Ziekenhuis

Website Het Zonnetje

Het Zonnetje vakantiehuis ligt op een boogscheut van Ieper, midden in ‘Flanders Fields’.

Een gebruiksklare laptop

Sofie had ik nood aan een geïnstalleerde laptop voor haar administratie en voor de kinderen. 

Lees de review ×
“Ik ben echt een digibeet. Mijn laptop was al een tijdje stuk en ik wilde terug een nieuwe voor kleine administratieve zaken en ook voor werkjes voor de kinderen.

Digital Taylor heeft de juiste laptop voor me gezocht, binnen mijn budget en maakte hem gebruiksklaar. Alistair kwam na mijn werkuren en gaf me ook voldoende uitleg. Ik kan ermee aan de slag. Bedankt voor de snelle en goede service!”

– Sofie